Φωτιά Τώρα Σχίνο : Fwtia Twra Diakoph Kykloforias Oxhmatwn Star Gr / Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας:

Φωτιά Τώρα Σχίνο : Fwtia Twra Diakoph Kykloforias Oxhmatwn Star Gr / Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας:. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας να μαίνεται και να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πολύ κοντά (μόλις 6 χιλιόμετρα, το βράδυ της πέμπτης) από τα μέγαρα. Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) κ. Μεγάλη φωτιά καίει σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, στο λουτράκι. Ανησυχία για την εξέλιξη της φωτιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 21 μαΐου από τον σχίνο κορινθίας, καθώς το βράδυ.

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 265 πυροσβέστες, 10 τμήματα πεζοπόρου και υδροφόρες του δήμου. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) κ. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με.

Megalh Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnontai Oikismoi News Gr
Megalh Pyrkagia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnontai Oikismoi News Gr from img.news.gr
Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Μεγάλη φωτιά καίει σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, στο λουτράκι. Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας:

Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη.

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας να μαίνεται και να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πολύ κοντά (μόλις 6 χιλιόμετρα, το βράδυ της πέμπτης) από τα μέγαρα. Σε κομμένο ιδιωτικό δασικό δρόμο «σκόνταψαν» τα πρώτα κρίσιμα λεπτά της φωτιάς στο σχίνο κορινθίας το βράδυ. Μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε εχθές το βράδυ στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, δίνουν οι πυροσβέστες. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. 22:45 λόγω της πυρκαγιάς διακόπηκε και η κυκλοφορία προς πίσια και σχίνο από την διασταύρωση της περαχώρας. Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος, στέφανος κολοκούρης, ο οποιος συντονίζει την κατάσβεση δήλωσε στο απε. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας συνεχίζει να μαίνεται έχοντας φτάσει μέχρι τα μέγαρα αττικής. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος, στέφανος κολοκούρης, ο οποιος συντονίζει την κατάσβεση δήλωσε στο απε. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική έκταση και σύμφωνα με μαρτυρίες των δασοπυροσβεστών στο loutrakiblog καίγονται σπίτια στον οικισμό μπαφάνι. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) κ. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική.

Fwtia Twra Sxinos Korin8ia Eikones Kolashs Anazhtoyn Ton Tsoynamologo Me Ton Fiogko Na Thn Sbhsei Fwto Netakias
Fwtia Twra Sxinos Korin8ia Eikones Kolashs Anazhtoyn Ton Tsoynamologo Me Ton Fiogko Na Thn Sbhsei Fwto Netakias from netakias.files.wordpress.com
Η φωτιά στον σχίνο μαίνεται ανεξέλεγκτη με αρκετούς οικισμούς να έχουν εκκενωθεί, ενώ η πύρινη λαίλαπα αποτελεί απειλή και για τα ζώα, με τις φιλοζωικές να κάνουν έκκληση για βοήθεια. Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ελαιώνα και από καύση υπολειμμάτων από τον ελαιώνα, χθες βράδυ στις 10 παρά τέταρτο, στην περίμετρο του οικισμού σχίνος στην κόρινθο κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, όσον αφορά την ένταση των ανέμων, με ριπές που έφταναν 7. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη. Έγιναν απομακρύνσεις κατοίκων σε πολλές περιοχές. H φωτιά αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίνου και μαζίου και οι αστυνομικοί με περιπολικά καλούν από τα μεγάφωνα τους κατοίκους, να εκκενώσουν την. Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 265 πυροσβέστες, 10 τμήματα πεζοπόρου και υδροφόρες του δήμου. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) κ.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική.

Περιβαλλοντική καταστροφή στον σχίνο με χιλιάδες ζώα να καίγονται ζωντανά σε αυλές σπιτιών ή εγκλωβισμένα στις φωλιές τους. H φωτιά αυτήν την ώρα κινείται μεταξύ σχίνου και μαζίου και οι αστυνομικοί με περιπολικά καλούν από τα μεγάφωνα τους κατοίκους, να εκκενώσουν την. Ήμασταν από τις 2:00 τη νύχτα έξω και τώρα μας άφησαν να πάμε στα σπίτια μας» περιέγραψε άλλη κάτοικος της περιοχής.πώς ξεκίνησε η φωτιά στον σχίνο«ένας ηλικιωμένος έβαλε (φωτιά) να κάψει κλαδιά από τις ελιές» είναι η μαρτυρία κατοίκου στο sputnik για τον τρόπο που ξέσπασε η. Τον πύρινο εφιάλτη έζησαν οι κάτοικοι στον σχίνο κορινθίας, καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση. Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο. Μεγάλη φωτιά καίει σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, στο λουτράκι. Σύμφωνα με την έκτακτη ενημέρωση του υφυπουργού πολιτικής προστασίας κ χαρδαλιά, μέχρι στιγμής η πυρκαγιά έχει κάψει 40.000 στρέμματα γης. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Έγιναν απομακρύνσεις κατοίκων σε πολλές περιοχές. Ανησυχία για την εξέλιξη της φωτιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 21 μαΐου από τον σχίνο κορινθίας, καθώς το βράδυ. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας:

Σε κομμένο ιδιωτικό δασικό δρόμο «σκόνταψαν» τα πρώτα κρίσιμα λεπτά της φωτιάς στο σχίνο κορινθίας το βράδυ της περασμένης τετάρτης εθελοντές πολίτες με αγροτικά που έτρεξαν να βοηθήσουν και πυροσβέστες που. Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μεγάλη φωτιά καίει σε δασική έκταση στον σχίνο κορινθίας, στο λουτράκι.

Korin8os Megalh Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Oi Floges Eftasan Sta Spitia Ekkenwnontai Dyo Xwria
Korin8os Megalh Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Oi Floges Eftasan Sta Spitia Ekkenwnontai Dyo Xwria from www.news247.gr
Ανησυχία για την εξέλιξη της φωτιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης 21 μαΐου από τον σχίνο κορινθίας, καθώς το βράδυ. Σε κομμένο ιδιωτικό δασικό δρόμο «σκόνταψαν» τα πρώτα κρίσιμα λεπτά της φωτιάς στο σχίνο κορινθίας το βράδυ της περασμένης τετάρτης εθελοντές πολίτες με αγροτικά που έτρεξαν να βοηθήσουν και πυροσβέστες που. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Τον πύρινο εφιάλτη έζησαν οι κάτοικοι στον σχίνο κορινθίας, καθώς μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε χορτολιβαδική έκταση. Σε κομμένο ιδιωτικό δασικό δρόμο «σκόνταψαν» τα πρώτα κρίσιμα λεπτά της φωτιάς στο σχίνο κορινθίας το βράδυ. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης στο σχίνο κορινθίας να μαίνεται και να έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχοντας φτάσει πολύ κοντά (μόλις 6 χιλιόμετρα, το βράδυ της πέμπτης) από τα μέγαρα.

Τα δεδομένα για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον σχίνο κορινθίας και πλέον μαίνεται στη δυτική αττική και στις.

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής, αντιστράτηγος, στέφανος κολοκούρης, ο οποιος συντονίζει την κατάσβεση δήλωσε στο απε. Εκκενώνονται οικισμοί στα μέγαρα σήμερα το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της περιοχής, γρηγόρης σταμούλης ζήτησε να εκκενωθούν όλες οι γύρω περιοχές. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου κορινθίας. Μιλάμε πως έχει καεί μεγάλη. Φωτιά τώρα στο σχίνο κορινθίας: Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Σε κομμένο ιδιωτικό δασικό δρόμο «σκόνταψαν» τα πρώτα κρίσιμα λεπτά της φωτιάς στο σχίνο κορινθίας το βράδυ της περασμένης τετάρτης εθελοντές πολίτες με αγροτικά που έτρεξαν να βοηθήσουν και πυροσβέστες που. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Οι φλόγες είναι κοντά στον οικισμό μπαφάνι κι έχει διαταχθεί προληπτική εκκένωση της κατοικημένης περιοχής. Ο καπνός έφτασε μέχρι τις κυκλάδες (βίντεο) κ. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει εδώ και λίγη ώρα στο σχίνο κορινθίας η οποία καίει δασική.

Posting Komentar

0 Komentar